iDomotix BV is een erkend installateur van elektrische installaties. Het professioneel team van elektriciens heeft jarenlange ervaring.

Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken in de industrie, tertaire sector, winkels. Maar ook voor privé-woningen en renovaties kan u op ons beroep doen.

Gespecialiseerd in: gebouwen automatisering, immotica, domotica (alarmsystemen, branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole), databekabeling, bordenbouw, verlichting

Uitvoering totaalproject particulier / tertiair

VAN ONTWERP TOT UITVOERING
Wij zijn uw partner voor al uw elektrische installaties.

Wie bouwt of renoveert kan beroep doen op onze diensten. Eerst bestuderen we samen jouw bouwplan waarbij de mogelijkheden en wensen voor je nieuwe woning worden uitgezocht. We geven het nodige advies voor de installatie en bezorgen je een offerte op maat.

Industriële automatisatie / bordenbouw

Wij produceren en leveren elektrische schakel- & verdeelborden voor industriële en tertiaire toepassingen.

In functie van uw behoeften maken wij een studie waarin vooral efficiëntie centraal staat. Eens de studie voltooid maken wij een ontwerp.
iDomotix besteedt bij bordenbouw de grootste zorg aan de afwerking van de borden

iDomotix beschikt over een deskundige dienst engineering en streeft de perfecte afwerking na. Enkel zo kunnen we u bordenbouw van het beste niveau garanderen en mogen wij onszelf specialist in het vak noemen.

HVAC

Sommige kamers hebben andere temperaturen nodig, zoals een badkamer, zitplaats, slaapkamer & berging. We maken daar de combinatie van aanwezigheid en de lokale temperatuur. Daardoor kunnen we perfect de verschillende ruimtes beheersen.

Herstellingen

Hebt u een woning gekocht maar is de elektriciteit afgekeurd? Dan moet u binnen de 18 maanden de aanmerkingen in orde brengen. Ook hiervoor kunt u vertrouwen op de diensten van iDomotix. We zorgen ervoor dat uw installatie weer helemaal conform de voorgeschreven regels is